Tirsdag d. 20. august 2019 - �rgang 14

Et års fødselsdag i Løgstør BIO

20-05-2019

Den 24. maj kan Løgstørs nye biograf fejre et års fødselsdag.

Det har på alle måder været et fantastisk år med masser af glade og tilfredse gæster, der har fundet vej til Lanternevej 5. De to sale gør det muligt at vise et meget varieret program og mange forestillinger. Begge sale har gode faciliteter, men luksus-sæderne i sal 1, der kan indstilles efter ønske, er blevet meget eftertragtede.

Derfor lægges filmprogrammet, så alle film bliver vist i både sal 1 og sal 2, så publikum kan vælge hvornår og i hvilken sal, de vil se de mange nye film, der er på programmet.

Det er blevet så populært at se film i Løgstør BIO, at over 20.000 har besøgt biografen og omsætningen gennem hele det første år har ligget på en 200 % stigning.

Kiosken med bland-selv-slik og sodavands-haner er blevet en tilsvarende succes, og salget af bland-selv-slik har forlængst passeret 1 ton.

- Der har været mange nye ting at lære for de mange frivillige, men alle er nu ved at have god rutine og står klar til at modtage gæsterne med et smil, siger Mona Jensen, biografens formand.

Fødselsdagen fejres i 3 dage
Fødselsdagen fejres fra fredag eftermiddag, hvor der inviteres til “børnefødselsdag” med boller, saftevand og slik og muligheden for at vælge mellem 2 film, der vises kl. 15.00. Om aftenen, både fredag, lørdag og søndag, bydes der på vin, øl eller vand til alle gæsterne. Om fredagen er der kaffe på kanden fra kl. 17 - 19, hvis man har lyst til at kigge indenfor.

Lørdag og søndag er der film fra kl. 10.00 og resten af dagen, hvor der også vil være forskellige konkurrencer.

Der er gratis popcorn til alle i løbet af weekenden. Der er rabat på de fleste film. Billetter kan købes fra 50 kr. og opefter.

Se hele fødselsdagsprogrammet på BIOs hjemmeside www.logstor-bio.dk

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!